Bilten o vantelesnoj oplodnji

Link4MED

Bilten o vantelesnoj oplodnji

Informišite se o IVF, donaciji jajnih ćelija i surogat programima

Želimo da vam olakšamo potragu za informacijama o svim vrstama vantelesne oplodnje na internetu. Bavićemo se svim aspektima lečenja neplodnosti: prirodnim, holističkim načinima da poboljšate svoje šanse za uspeh bilo da pokušavate prirodno ili putem vantelesne oplodnje, donacije jajnih ćelija ili surogatstva.

U naš rad uključivaćemo lekare, embriologe, nutricioniste, psihologe, endokrinologe putem intervjua uživo, putem sekcija „Postavite pitanje“ i još mnogo toga.

PRIDRUŽITE NAM SE!

LINK4MED

pridružite nam se

  Bilten o vantelesnoj oplodnji
  Bilten o donaciji jajnih ćelija
  Bilten o surogat programima

  bilten-o-vantelesnoj-oplodnji

  Dobrodošli u Link4MED.

  Ja sam Sanja, bivši IVF borac, koordinator za sve IVF programe i zagovornik prirodnog pristupa lečenja infertiliteta. Borila sam se sa neplodnošću, sa endometriozom, pobačajem i vanmaterničnom trudnoćom, svakodnevno se suočavajući sa ženama koje te probleme nemaju i pokušavajući da sve to shvatim i prihvatim kako najbolje umem.

  Radeći sa parovima na njihovim IVF programima, shvatila sam da plodnost ide mnogo dublje od naših reproduktivnih organa. Prečesto se emocionalne borbe, frustracije i usamljenost nadovezuju na iskustvo, uzrokujući da parovi gube nadu i osećaju da ne napreduju, pogoršavajući svoje odnose.

   

  Link4MED je prva organizacija u ovoj regiji koja želi da vam pruži priliku da pomognete sebi na najbolji mogući način. Na ovaj način želimo da vam pomognemo da, iako ste se potpuno neočekivano suočili sa svim izazovima lečenja, dođete do najboljih mogućih lekara i medicinskih ustanova za svoje zdravlje.

  Call Now Button