DNEVNIK VANTELESNE OPLODNJE

„Moj put do bebe“

Vaša podrška u postupku vantelesne oplodnje.

Dnevnik vantelesne oplodnje 

DNEVNIK VANTELESNE OPLODNJE „Moj put do bebe“ je online rokovnik u koji možete da putem računara ili svog telefona upisujete sve informacije koje tokom postupka dobijate od lekara. Omoguća vam da vodite evidenciju hrane i vode koju unosite, emocija koje osećate, odnosno svih informacija koje je dobro da vam budu na dohvat ruke i putem telefona.

Kome je namenjen?

Dnevnik „Moj put do bebe“ je osmišljen kao pomoć i podrška za žene koje prolaze vantelesnu oplodnju sa sopstvenim jajnim ćelijama, kao i za žene koje su se odlučile za programe sa doniranim jajnim ćelijama ili spermom.

vaš_put_do_bebe_na_kome_niste_više_sami

Online rokovnik za VTO ciklus je poseban alat koji smo sa velikom pažnjom osmislili za vas – alat od poverenja, mesto gde možete da ispišete sve svoje emocije dok ste u postupku vantelesne oplodnje. Dizajniran je tako da vam pomogne da se osećate spokojno, sa svim informacijama na jednom mestu, te da bolje kontrolišete šta se dešava vašem telu tokom postupka VTO.

Zapisivanje emocija na ovaj način vam može pomoći da se snađete u nekim od emotivno najizazovnijih trenutaka u životu. Ovaj Dnevnik vantelesne oplodnje će vam biti praktični prijatelj jer ćete uz pomoć njega moći da pratite preglede i laboratorijske nalaze, procese, da vodite beleške o lekarima i tretmanima, o svom planu lečenja. U svakom trenutku imaćete na jednom mestu dokumentovano sve što vam je značajno na vašem putu do bebe.

„Moj put do bebe“ je prvi dnevnik na našem jeziku ovog tipa koji kombinuje strategije podrške i razumevanja, edukuje vas i pomaže vam tokom postupka VTO.

Ujedno vam omogućava da svakodnevno vodite dnevnik i podseća vas na važne korake tokom procesa. Iako je u PDF formatu, on se može lako popunjavati putem računara ili pametnog telefona. Nakon što unesete podatke, dokument sačuvate u vašem računaru ili telefonu i imate ga uvek i svuda sa sobom.

„Vidi se da je Dnevnik kreirala žena koja je dugogodišnji koordinator svih vrsta vantelesne oplodnje, žena koja je i sama bivši VTO borac. Bilo je pravo zadovoljstvo učestvovati u izradi ovog nežnog dnevnika koji će vam olakšati da kroz vantelesnu oplodnju prođete bez stresa i nepoznanica.“ 

Dr Mirjana Anđelić spec. ginekologije i akušerstva, subspecijalista steriliteta i fertiliteta

izjava_dr_andjelić
izjava_dr_andjelić

„Često mi klijenti govore da se pogube sa svim pregledima, lekovima, dozama… Ovaj dnevnik pomoći će vam da na jednom mestu imate sve neophodne podatke i na taj način olakšate sebi.

Pored toga, vođenje dnevnika emocija tokom procesa je jedna od tehnika koje su se pokazale uspešnom u snižavanju stresa. „Moj put do bebe“ nudi sjajnu kombinaciju ove dve strategije, sa dodatkom motivacije od strane žene koja je i sama prošla kroz čitav proces.

Dnevnik odiše podrškom i razumevanjem i šalje poruku da niste sami. Zbog svega navedenog, dnevnik vantelesne oplodnje „Moj put do bebe“ toplo preporučujem svima vama koji ste uključeni u bilo koje medicinske tretmane na putu do roditeljstva.“

Dr Jovana Jestrović Enser, psiholog i psihoterapeutšta_sve_sadrži_dnevnik

Šta sve sadrži dnevnik?

Sadrži 8 nedelja dnevnog prostora za vođenje dnevnika, kao i kalendare, stranice za planiranje, za beleške o pregledima, za praćenje tretmana. Pored toga, ima i odeljke koji uključuju beleške o samom VTO putovanju, dnevni podsetnik o svim važnim elementima procesa, kao i praćenje dvonedeljnog čekanja na rezultat VTO. Pozitivni citati i poruke su prisutni kako bi vas podržali na ovom putovanju do bebe.

Unutra ćete pronaći:

  • Savete za plodnost za nju i njega, kako se hraniti i koje suplemente uzimati;
  • Preporuke šta sve tražiti od klinika, koje tretmane i preglede u jednom VTO programu;
  • Strategije suočavanja i saveti o najčešćim brigama koje kljudi imaju;
  • Plan lečenja od 8 nedelja bez datuma, gde možete uneti svoju terapiju kroz koju prolazite, plan vitamina i suplementacije;
  • Dnevni plan lečenja za 14 dana u kome možete da vodite evidenciju o ishrani, unosu tečnosti, i da upišete evidenciju o medicinskom praćenju rasta vaših folikula i terapija;
  • Evidenciju o vađenju jajnih ćelija;
  • Evidenciju o embriotransferu;
  • Podršku o prolasku kroz dvonedeljno čekanje rezultata testa za trudnoću;
  • Plan koji će vas podržati i voditi kroz lečenje, sa prostorom za pisanje beleški na svim stranicama.

Prolazak kroz VTO može biti težak emocionalno i fizički, ali dnevnik je tu sa vama na svakom koraku da vas podrži, vodi i ohrabri.

Možda mislite da ste jedini na svetu koji se osećate konfuzno, zbunjeno i uplašeno, ali obećavam vam da sa našim dnevnikom vantelesne oplodnje više to nećete biti.

Naručite vaš primerak na dugme PORUČI. Nakon što nam putem Vibera ili e-maila pošaljete dokaz o uplati, naš Dnevnik vantelesne oplodnje će odmah stići u vaš inbox.

Call Now Button