Otputujte sigurno na IVF

Da li želite da saznate gde i kako možete da otputujete na IVF ili donaciju jajnih ćelija i sperme tokom pandemije?

Iz sigurnosti i udobnosti vašeg doma, online, putem email-a ili telefona, pripremićemo vas i koordinirati vašu pripremu za vantelesnu oplodnju ili donaciju jajnih ćelija ili sperme.

Sve što je potrebno da uradite je da putem telefona fotografišite vaše lekarske i laboratorijske nalaze, i pošaljite nam ih putem

 

Viber ili WhatsApp aplikacije na broj +381.60.0726.525 ili putem vašeg e-mail-a preko tableta ili kompjutera na našu e-mail adresu office@link4med.com

 

Nije potrebno da instalirate nikakve posebne aplikacije klinika ili da pretražujete na internetu forme klinika na stranom jeziku. Uz našu pomoć, dostupno vam je preko 15 različitih IVF klinika u 6 zemalja u Evropi.

Ove Evopske zemlje su prepoznale značaj putovanja ljudi kojima je vreme najznačajniji faktor u svom lečenju i koji moraju da što pre otputuju u klinike na vantelesnu oplodnju. Sve IVF klinike u zemljama u koje je moguće putovati poštuju striktna pravila i naloge državnih institucija svojih zemalja u kojima su propisi uvedeni zbog pandemije, detaljno i studiozno implementirani u sve aspekte rada klinika.

otputujte-sigurno-na-ivf

Šta je priprema za IVF?

Vantelesna oplodnja je proces koji treba da se pripremi i isplanira na vreme. Kako bi se realizovala, priprema nekad može da traje 2 nedelje, a nekad i do 3 meseca, zato je važno da sve neophodne preglede i proces sagledavanja vašeg zdravstvenog stanja od strane međunarodnih stručnjaka i spremnosti vašeg organizma za ulazak u program vantelesne oplodnje ili donacije jajnih ćelija i sperme pokrenete na vreme, kako bi što pre bili spremni za put.

 

Kako izgleda priprema za program?

Proces priprema za vantelesnu oplodnju je potpuno besplatan i vodimo ga i koordiniramo mi na vašem jeziku. Korak po korak, uz komunikaciju sa lekarima klinike koju odaberete, pripremaćemo vas i savetovati koje sve preglede da obavite i nadziraćemo vaš proces uzimanja propisane terapije.

Kada za to dođe vreme, pronaćićemo vam prevoz i smeštaj u zemlji za koju se odlučite.

Ni jedan korak ovog procesa vi niste sami i ne morate da brinete kako ćete sve realizovati, jer su klinike sa kojima sarađujemo već pažljivo postavile ceo ovaj proces.

 

Koje sve vrste VTO programa imamo za vas?

VTO sa sopstvenim jajnim ćelijama

Sve vrste VTO programa sa sopstvenim jajnim ćelijama i spermom partnera.

Donacija jajnih ćelija

Za žene koji imaju iscrpljenu rezervu jajnih ćelija i parove koji su imali niz neuspelih pokušaja VTO.

neplodnost-kod-muskaraca

Neplodnost kod muškaraca

VTO programi sa biopsijom testisa ili sa donorom sperme, ili kombinacijom sopstvene i donirane sperme.

Surogat programi

Surogat programi sa sopstvenim i doniranim genetskim materijalom u Ukrajini, Gruziji, na Severnom Kipru i u Meksiku.

Call Now Button