Politika privatnosti

LINK4MED

Dobrodošli na našu stranicu Politike privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI

Zaštitu vaših ličnih podataka shvatamo ozbiljno i odgovorno se odnosimo prema njima. Namera nam je da vam obezbedimo maksimalnu sigurnost na našem web sajtu. Zaštita vaše privatnosti pri obradi ličnih podataka za nas predstavlja prioritet

Uredba Evropske Unije o zaštiti ličnih podataka (GDPR), reguliše upravljanje ličnim podacima građana Evropske Unije, sa akcentom na bezbednost i zaštitu privatnosti.

Uredba se odnosi i na sve preduzetnike koji posluju izvan EU, ukoliko imaju klijente i korisnike iz EU i prikupljaju njihove lične podatke.

Politika privatnosti ima za cilj da vas informiše o tome koje sve lične podatke web sajt može da sakuplja, zašto ih sakuplja i šta može raditi sa njima. Takođe, opisani su i izbori koji su vam na raspolaganju u vezi sa korišćenjem vaših ličnih podataka i načinima na koje im možete pristupiti i ažurirati ih.

Politika privatnosti reguliše upravljanje podacima koji se dobijaju od korisnika i posetilaca web sajta, kao i putem landing (odredišnih) i prodajnih stranica u vlasništvu web sajta.

LIČNI PODACI

Lični podatak je svaka informacija koja se odnosi na konkretno identifikovanu osobu. Tu spada i skup podataka, zajedno prikupljenih, na osnovu kojih se može identifikovati osoba. Lični podaci podležu zahtevima zaštite koji su utvrđeni GDPR-om.

KOJE LIČNE PODATKE ČUVAMO I ZAŠTO IH ČUVAMO

Ime i prezime, broj telefona, e-mail adresu korisnika koji su nas kontaktirali putem kontakt formulara, IP adresu korisnika i kolačiće. Takođe, sajt možete posetiti i anonimno.

KADA SAKUPLJAMO LIČNE INFORMACIJE?

Mi prikupljamo podatke od vas kada se pretplatite na naš bilten, ostavite komentar na sajtu, pošaljete poruku ili posetite sajt.

Podatke skupljamo da bismo blagovremeno odgovorili na vaše e-mail poruke.

UKRATKO:

  • Prilikom ostavljanja komentara: e-mail (uvek), ime (ako želite), IP adresa (uvek),
  • Prilikom posete sajtu: IP adresu, kolačići,
  • Prilikom prijave na bilten: ime (ako želite), e-mail (uvek),
  • Prilikom slanja e-mail poruke preko kontakt forme: ime i prezime (uvek), e-mail (uvek), broj telefona (uvek).

KOMENTARI

Kada posetioci ostave komentare na web sajtu mi čuvamo podatke prikazane u obrascu za komentare i takođe i IP adresu posetilaca i niz korisničkih agenata pretraživača za otkrivanje neželjene pošte.

POSETA SAJTA LINK4MED.COM

Prilikom posete web sajtu link4med.com snima se vaša IP adresa od strane tri servisa: Google Analytics, Facebook i WordPress dodatka koji je zadružen za bezbednost sajta. Google Analytics će vaše podatke izbrisati iz baze u roku od 38 meseci. Vaša IP adresa se beleži kako bi se proverila zlonamerna aktivnost i sajt zaštitio od određenih vrsta napada. Primeri provere uslova prilikom prijavljivanja uključuju pokušaj prijavljivanja, odjavljivanje, zahteve za sumnjivim URL-ovima, promene sadržaja sajta i ažuriranje lozinke. Ove informacije se čuvaju 4 dana.

PRIJAVA NA BILTEN

Kada se prijavljujete na naš bilten morate uneti vašu e-adresu, a po želji i vaše ime.

KONTAKT FORME

SLANJE PORUKE PREKO KONTAKT FORMULARA

Kada nam šaljete poruku putem kontakt forme koja se nalazi na kontakt strani na našem web sajtu, čuvaju se samo vaši podaci koje unesete u kontakt formu.

KAKO KORISTIMO VAŠE PODATKE?

Možemo da koristimo informacije koje sakupljamo od vas kada se prijavite se za naš bilten, odgovorite na marketinšku komunikaciju, surfujete blogom ili koristite određene druge funkcije sajta.

Sve informacije koje sakupljamo od vas mogu se koristiti na jedan od sledećih načina:

  • Da personalizujmo vaše iskustvo na našem web sajtu (vaše informacije nam pomažu da bolje odgovorimo na vaše individualne potrebe),
  • Da poboljšamo našu web stranicu (mi se stalno trudimo da poboljšamo ponude naših web stranica na osnovu informacija i povratnih informacija koje primimo od vas),
  • Za sprovođenje promocija i drugih sličnih funkcija na sajtu,
  • Za zaštitu našeg web sajta (vaša IP adresa može biti blokirana ako pokušate da na bilo koji način nanesete bilo kakvu štetu web sajtu),
  • Za slanje periodičnih mejlova (adresa e-pošte koju pružate za obradu naloga može se koristiti za slanje informacija i ažuriranja koja se odnose na vašu porudžbinu, pored primanja povremenih vesti, ažuriranja, reklama itd. E-adresa koju ste pružili za pretplatu na bilten, dobijanje informacija ili za učestvovanje u nagradnoj igri, može biti iskorištena za slanje informacija i ažuriranja, relevantnog sadržaja i reklama).

Napomena: ako u bilo koje vreme želite da se odjavite od primanja budućih e-poruka, link za odjavu se nalazi na dnu svake e-mail poruke.

KOLAČIĆI

Ako ostavite komentar na našem web sajtu, možete se prijaviti za čuvanje vašeg imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost tako da vam ne bi trebalo ponovo da ispunjavate svoje detalje kada ostavite još jedan komentar. Ovi kolačići trajaće godinu dana.

Ako posetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili da li vaš pretraživač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite svoj pretraživač.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića za čuvanje podataka o prijavi i izbora ekrana. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići opcija ekrana traju godinu dana. Ako odaberete “Upamti me”, prijava će trajati dve sedmice. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavu biće uklonjeni.

EMBEDOVANI – UGNJEŽDENI SADRŽAJ SA DRUGIH WEB SAJTOVA

Članci na ovoj web stranici mogu uključivati ugrađeni sadržaj (npr. video zapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posetilac posetio drugu web lokaciju.

Ove web lokacije mogu prikupljati podatke o vama, upotrebljavati kolačiće, ugrađivati dodatno praćenje treće strane i nadzirati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na toj web lokaciji.

ANALITIKA

Aktivnosti na sajtu prati Google Analitika. Google Analytics je usluga web analitike koju Google nudi da prati i izveštava o saobraćaju na web sajtu. Google prikuplja anonimne podatke od posetilaca web sajta, uključujući i koje stranice posećuju, u koje vreme, koliko dugo, itd. Google Analitika prikuplja podatake o aktivnosti na web sajtu. Jedini lično identifikovan podatak je IP adresa.

S KIM DELIMO VAŠE PODATKE – OTKRIVANJE INFORMACIJA TREĆIM STRANAMA

Mi ne prodajemo, ne trgujemo ili na drugi način ne šaljemo trećim stranama vaše lične informacije. U svrhu obezbedjivanja odredjenih informacija o uslugama koje pružamo kao i organizovanja vašeg lečenja u inostranstvu, dostavljamo vaše zdravstvene podatke koje ste nam poverili samo bolnici čiji program i usluge ste odabrali da kupite.

Nemamo nikakvu odgovornost za njihovo dalje korišćenje.

LINKOVI TREĆIH STRANA

U tekstovima uključujemo linkove ka drugim sajtovima radi pružanja potpunijih informacija o temi koju obrađujemo. Medjutim, ove treće strane imaju svoje politike privatnosti. Stoga nemamo nikakvu odgovornost za sadržaj tih povezanih sajtova.

KOJA PRAVA IMATE NAD SVOJIM PODACIMA

Ako na ovom mestu ostavili komentare, možete zatražiti izvoznu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete i zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi meta podaci zadržavaju se u nedogled. To je način da automatski možemo prepoznati i odobriti sve dalje komentare.

GDE ŠALJEMO VAŠE PODATKE

Komentari posetilaca mogu se proveriti putem automatizovane usluge otkrivanja neželjene pošte.

SIGURNOST PODATAKA

Mi smo usvojili tehničke i organizacione mere kako bismo zaštitili vaše podatke kako se ne bi izgubili, izmenili ili kako im ne bi pristupila treća strana. Sigurnosne procedure koje koristimo redovno se unapređuju u skladu sa tehnološkim napretkom.

KAKO MI ŠTITIMO VAŠE PODATKE

Na našem web portalu mi samo pružamo informacije o zdravstvenim uslugama. Nikada ne tražimo brojeve kreditnih kartica.

Sve informacije, pogotovo one osetljive i lične, koje razmenjujete sa ovim sajtom štite se pomoću tehnologije Secure Socket Layer (SSL).

COPPA (ZAKON O ZAŠTITI PRIVATNOSTI DECE NA MREŽI)

Ako primetimo da smo prikupili lične podatke o detetu ispod 13 godina, mi ćemo izbrisati te podatke iz naših sistema odmah.

Zahteve za izmenom ili brisanjem Vaših podataka ili ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezana za ovu Politiku privatnosti možete poslati na e-mail adresu: office@link4med.com

LINK4MED

Pogledaj sve naše Tretmane

Tretmani Nepolodnosti

Od klasičnih IVF-a i ICSI-a do Donatorskih i Surogat programa

Erektilna disfunkcija

Hirurška i nehirurška pomoć za erektilnu disfunkciju – proverite

Estetska hirurgija

Osećajte se samouverenije, po povoljnim cenama

Holistički pristup fertilitetu

Nudimo vam novi pristup lečenja infertiliteta kao nezavistan ili pomoć uz IVF

Naši Programi

Pogledajte šta naše klinike mogu ponuditi!

Započnite vaše medicinsko putovanje!