Surogat majčinstvo

Koordinacija surogat programa u inostranstvu
ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE

SUROGAT MAJČINSTVO U INOSTRANSTVU – SVE INFORMACIJE NA JEDNOM MESTU OD ŽENE KOJA JE I SAMA PROŠLA KROZ CEO PROCES

Zdravo, ja sam Sanja. Pre 9 godina imala sam veliku borbu da bih dobila svoju prvu bebu putem VTO programa, informacije nisu postojale nigde, ali sam uspela da sama povežem konce i postanem mama.

Zato sam rešila da pokrenem ovaj portal na kojem ću pomoći svima vama koji želite isto: da vam uštedim vreme, usmerim vas na prava mesta i budem emocionalna podrška.

surogat-majka

Ako je jedini način da postanete roditelji korišćenje programa surogat majčinstva, onda je ovo najvažnija stranica do koje ste mogli da dođete.

Mi ćemo vam pomoći da u inostranstvu, u zemljama u kojima je surogat majčinstvo legalno i uređeno, odaberete odgovarajući program i kliniku koji baš vama odgovaraju, da ceo tretman zakažete i organizujete i realizujete.

Pružićemo vam podršku kroz ceo proces putem besplatnih video konsultacija: od informacija i saveta za odabir i planiranje vašeg programa, pomoći u prikupljanju svih neophodnih medicinskih rezultata, potpisivanja ugovora i dokumentacije, zakazivanja tretmana, odabira donora i surogat majke, praćenja celokupne trudnoće, do izbora dodatnih usluga, uključujući rezervaciju avionske karte, smeštaja, organizacije prevoza i prevoda.

Zato što duboko cenimo uspeh, zadovoljstvo i udobnost naših pacijenata, učinićemo vaš jednostavnim i sigurnim.

OVO SU ISKUSTVA PACIJENATA SA SUROGAT MAJČINSTVOM

iskustvo-pacijenta
iskustva-naših-pacijenata

Želite da otpočnete program surogat majčinstva?

Uradićemo mi to za vas.

Kontaktirajte nas i zakažite besplatnu konsultaciju ili nas odmah pitajte šta vas zanima. 

Call Now Button