Kako izgleda Tandem program duple donacije?

Pored VTO Tandem programa, postoji i tandem program koji nudi opciju 2 u 1 programa u kom možete da pokušate da ostvarite trudnoću korišćenjem embriona kreiranog od vlastitih jajnih ćelija i sperme, i embriona kreiranog od jajašaca donora i sperme donora kao rezervni plan ako se ne dobiju vaši embrioni ili ne budu dovoljno kvalitetni. Na ovaj način, imate dva tretmana u jednom, koji maksimiziraju vaše šanse za uspeh VTO-a i smanjujete troškove realizacije 2 programa na 1.

Jedna od glavnih prednosti i ovog tandem ciklusa je ta što vam omogućava da primite nižu dozu leka u poređenju sa standardnim VTO ciklusom. To je zato što ćete na kraju VTO programa već imati određeni broj donorskih jajnih ćelija, i umesto da pokušavate da po svaku cenu povećate broj jajnih ćelija dobijenih u sopstvenom ciklusu, na ovaj način se fokusirate na dobijanje samo nekoliko jajnih ćelija koje vam potencijalno mogu dati održivu trudnoću. Niže doze lekova, uz smanjeni broj dobijenih jajnih ćelija, mogu poboljšati kvalitet i to bi, samo po sebi, moglo da poboljša vaše šanse za uspeh sa vašim jajnim ćelijema. 

Na kraju ciklusa VTO-a, vi možete da odaberete koju kombinaciju embriona želite da koristite za embrio transfer: embrione kreirane sa donorskim ili sopstvenim jajnim ćelijama.

CENA:

Miracle IVF, Severni Kipar 6.000 EUR

Za koga je ovaj program?

Tandem program duple donacije možete da koristite iako imate smanjenu rezervu jajnika i sperme ili ako ne reagujete na stimulaciju u VTO na optimalan način, i potreban vam je donirani genetski materijal i za ženskog i za muškog partnera. 

Korišćenjem ovog programa dajete svom genetskom materijalu i materijalu svog partnera još jednu šansu da prodje stimulaciju i da eventualno dobijete sopstvene jajne ćelije i spermu za oplodnju.

Kako izgleda priprema za ovaj program?

Pripema za Tandem program duple donacije izgleda isto kao i za program VTO jer ćete proći stimulaciju jajnika i vađenje vaših jajnih ćelija. Program i jednako traje kao VTO program jer se odmrzavanje doniranih jajnih ćelija i sperme koje će se takođe koristiti u programu tempira istovremeno kada i vađenje vaših jajnih ćelija. U odvojenim Petrijevim posudama će se oploditi vaše jajne ćelije i jajne ćelije donorke sa spermom vašeg partnera. Nakon oplodnje, uzimajući u obzir kvalitet svih kreiranih embriona, vi kao budući roditelji ćete, na preporuku embriologa i lekara doneti odluku koji će se embrioni transferisati.

Ukoliko su embrioni kreirani od vašeg genetskog materijala kvalitetni, preostali embrioni koji će biti kreirani od donorskih jajnih ćelija i sperme mogu biti zamrznuti. Ukoliko su embrioni kreirani od vašeg genetskog materijala lošeg kvaliteta, embriolog će vam savetovati da prebacite embrione od donorskog materijala, i u tom slučaju, šanse za uspešan postupak su vam znatno veće.

 • Lični koordinator 
 • Besplatne medicinske konsultacije sa specijalistom za plodnost
 • Prevoz od-do klinike/stana 
 • Besplatan izbor donorke jajnih ćelija
 • Lekovi za donorku jajnih ćelija 
 • Izrada individualnog protokola hormonske stimulacije jajnika za pacijenta
 • Ultrazvučno praćenje rasta folikula za pacijenta
 • Sakupljanje jajnih ćelija pod kontrolom ultrazvuka
 • Opšta anestezija za sakupljanje jajnih ćelija pacijenta
 • Garantovan broj doniranih jajnih ćelija u programu (najmanje 10 jajnih ćelija)
 • Oplodnja jajnih ćelija donora i pacijenta ICSI metodom
 • Potpomognut Hatching
 • Kultivacija embriona do stadijuma blastociste (5 dana)
 • Podrška pacijentu tokom i nakon programa lečenja
 • Donor sperme

Zakažite BESPLATNU konsultaciju

Kada zakažete BESPLATNU konsultaciju, koordinator će vam se javiti ili poslati email sa više detalja o svim programima koji vas zanimaju i obezbediće vam individualno mišljenje od nekoliko lekara za vašu zdravstvenu situaciju, kao i savet koji tretman je najbolji za vas.

Call Now Button