VTO sa odabirom sperme

MicroSort je postupak koji je se primenjuje na spermi muškarca, a koji pacijentima omogućava da odaberu pol budućeg deteta još pre kreiranja embriona.

Postupak se odvija odvajanjem X i Y spermatozoida koje je zasnovano na gustini/gradijentu DNK. 

Za dobijanje muškog deteta, tačnost je oko 75%, dok je za žensko dete to oko 92%. To znači da ako na primer, postignemo trudnoću sa IUI ciklusom (inseminacija), postoji 92% šanse da se dobije žensko dete. 

Za efikasan proces sortiranja, preporučujemo da uzorak sperme muškog partnera bude dat nakon 2 do 5 dana apstinencije. Period apstinencije koji je manji od 2 ili viši od 5 dana štetan je za parametre sperme, stoga stavljamo akcenat na period apstinencije.S obzirom da MicroSort funkcioniše tako što razdvaja ćelije sperme, potrebno je da uzorak sperme poseduje određene karakteristike u pogledu parametara brojanja, motiliteta i morfologije.Ukoliko želite da ovaj metoda uradite sa vašim prirodnim ciklusom, onda je potrebno da vi i vaš partner dodjete na kliniku oko 9. dana vašeg menstrualnog ciklusa i ostanete kod nas oko 4/5 dana, tako da se proceduraMicroSort i inseminacija mogu vremenski izvesti praćenjem razvoja vaših folikula.

Uključeno u cenu:

  • Dobijanje jajnih ćelija
  • Postupak prenosa embriona sa ultrazvučnim navođenjem
  • Svi ultrazvučni pregledi koji se obave na klinici
  • Skype konsultacije sa lekarom
  • Personalni koordinator koji vam je na raspolaganju 24/7
  • Prevoz do klinike na sve vaše tretmane
  • Prevoz iz hotela do klinike i od i do aerodroma

CENA: 6.000 EUR

Zakažite BESPLATNU konsultaciju

Kada zakažete BESPLATNU konsultaciju, IVF koordinator će vam se javiti ili pustili email sa više detalja o svim programima koji vas zanimaju i obezbediće vam individualno mišljenje od nekoliko lekara za vašu zdravstvenu situaciju, kao i savet koji tretman je najbolji za vas.

Call Now Button