VTO sa usvajanjem embriona

Usvajanje embriona je proveren i uspešan proces koji pomaže porodicama koje žele da koriste donirani materijal ali ipak dožive trudnoću i porođaj (samohrani roditelji ili bračni parovi) na način da usvoje preostale embrione od pacijenata koji su na IVF klinici uspešno obavili IVF tretman i višak embriona donirali drugim budućim porodicama.

Ovi embrioni se nalaze u banci embriona zamrznuti, spremni za rezervaciju odmah. Prosečno, procenat uspeha u ovim programima je oko 60% kliničke trudnoće sa usvojenim embrionima kod pacijenata starijih od 40 godina! U skladu sa najnovijim istraživanjima, stopa uspeha zamrznutih ciklusa je gotovo ista kao i kod svežih ciklusa IVF.

Šta je program usvajanja embriona?

Proces usvajanja embriona je inače sličan programu sa doniranim jajnim ćelijama. Naši medicinski koordinatori traže od budućih roditelja da popune Upitnik za pacijenta kako bi se isplanirao individualizovani protokol stimulacije i obavili potrebni medicinski pregledi pre nego što sprovede postupak prenosa embriona.

Budući roditelj \ roditelji opisuju šta traže od karakteristika kod budućeg deteta, što nam omogućava da povežemo raspoložive embrione sa budućim roditeljima. Pacijenti treba da nam opišu glavne kriterijume koje bi želeli da buduća beba ima:

  • krvna grupa;
  • boja očiju;
  • boja kose.

Jednom kada se pronađu odgovarajući embrioni, ciklus je moguće brzo sprovesti.

Ceo proces se odvija u jednoj poseti – pacijentkinja dobije protokol pripreme za program, a za postupak samog embrio transfera treba da na kliniku doputuje jedan dan pre planiranog postupka i da ukupno ostane 3 dana. U jednom embrio transferu mogu se preneti 1 ili 2 embriona (u zavisnosti od vrste programa).

Kontaktirajte nas i mi ćemo vam dostaviti opise i sve neophodne detalje o nekoliko ovakvih programa u IVF klinika koje ovakav program nude.

CENA:

  • ReproGenesis, Češka – od 2.200 od 2.900 EUR
  • ReproClinic, Španija – 3.150 EUR

Zakažite BESPLATNU konsultaciju

Kada zakažete BESPLATNU konsultaciju, IVF koordinator će vam se javiti ili pustili email sa više detalja o svim programima koji vas zanimaju i obezbediće vam individualno mišljenje od nekoliko lekara za vašu zdravstvenu situaciju, kao i savet koji tretman je najbolji za vas.

Call Now Button